zondag 28 april 2019

Slaap lekker spreuken, droom fijn quotes en welterusten teksten - 1

Zoals plaatjes met goedemorgen teksten heel belangrijk voor iemand kunnen zijn, kunnen ook afbeeldingen met welterusten teksten veel betekenen voor iemand. Hoe fijn is het als jij van je geliefde, net voordat je gaat slapen, een berichtje krijgt met de tekst 'Droom fijn lieverd, ik denk aan jou'? Zo kun je ook een ander persoon een heel fijn gevoel geven met één van onze plaatjes met 'slaap lekker'-teksten.

We hebben heel veel verschillende varianten gemaakt, zodat jij een plaatje met droom fijn spreuk naar je geliefde kunt sturen, maar ook gewoon algemeen kunt delen op je social media pagina zoals Facebook, Twitter, Instagram of Twitter. Onze afbeeldingen met slaap lekker quotes kun je ook naar iemand sturen via Whatsapp of messenger. Nog één tip speciaal voor jou: check regelmatig onze website, want we vullen wekelijks tientallen nieuwe plaatjes met spreuken toe. Veel plezier met iemand een fijn gevoel geven voordat hij gaat slapen. Diegene zal het zeker weten waarderen!

Ook een afbeelding downloaden? Dat is helemaal niet moeilijk! Zit je op je computer, dan klik je het plaatje aan met je rechtermuisknop en kies je voor 'afbeelding opslaan als...'. Zit je op je tablet, iPad of smartphone? Dan kun je de afbeelding een keer aantikken. Daarna het plaatje nog een keer aantikken waarbij je je vinger op het scherm houdt. Nu verschijnt er de mogelijkheid om het plaatje te bewaren. Veel plezier met het plaatsen van je plaatjes op je Facebook, Twitter of Instagram. Natuurlijk kun je deze leuke afbeeldingen ook doorsturen via Whatsapp naar je geliefde, familie of vrienden!


 


Slaap lekker. Zie ik je straks in mijn droom?

plaatje met slaap lekker spreuk


Slaap lekker.

afbeelding met droom fijn quote


Mooi en gezondMooi en gezond


Slaap lekker mijn lieve schat.

plaatje met welterusten tekst


Droom fijn. Ik denk aan je.

afbeelding met droom fijn tekst



Droom fijn.

mooi plaatje voor facebook


Slaap lekker. Ik denk aan je.

leuk plaatje voor whatsapp


Sweet dreams.

plaatje met sweet dreams tekst


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Sweet dreams mijn schoonheid.

lieve welterusten tekst voor geliefde


Eindig de dag altijd met een positieve gedachte.
Hoe moeilijk de dag ook was. Morgen heb je een nieuwe kans om er een betere dag van te maken. Slaap lekker.

mooie spreuk voor het slapen gaan


Dromen zijn als sterren. Je zult ze nooit kunnen aanraken, maar als je ze volgt, zullen ze je naar je bestemming leiden. Droom fijn.

mooie tekst voor het slapen gaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...