woensdag 8 mei 2019

Spreuken over alleen zijn en teksten over eenzaamheid - 1

Sommige mensen verwarren alleen zijn weleens met eenzaam zijn. Je kunt je namelijk in gezelschap van anderen je toch eenzaam voelen, maar je kunt je ook heel gelukkig voelen wanneer je alleen bent. Hoe dan ook, jezelf eenzaam voelen is niet fijn en we hopen dat onze plaatjes met teksten over eenzaam zijn je misschien wat steun kunnen geven. We hebben voor jou diverse plaatjes met wijze spreuken over eenzaamheid en afbeeldingen met quotes over alleen zijn gemaakt die je mag downloaden, bewaren, delen op social media of sturen via Whatsapp naar vrienden of familie. Hopelijk helpen ze je een beetje die vervelende periode door. Kom regelmatig terug om te kijken of er nieuwe afbeeldingen met spreuken bij staan, want we vullen onze website wekelijks aan.

Ook een afbeelding downloaden? Dat is helemaal niet moeilijk! Zit je op je computer, dan klik je het plaatje aan met je rechtermuisknop en kies je voor 'afbeelding opslaan als...'. Zit je op je tablet, iPad of smartphone? Dan kun je de afbeelding een keer aantikken. Daarna het plaatje nog een keer aantikken waarbij je je vinger op het scherm houdt. Nu verschijnt er de mogelijkheid om het plaatje te bewaren. Veel plezier met het plaatsen van je plaatjes op je Facebook, Twitter of Instagram. Natuurlijk kun je deze leuke afbeeldingen ook doorsturen via Whatsapp naar je geliefde, familie of vrienden!

Ik ben liever alleen dan dat ik nepvrienden heb.



Laat eenzaamheid nooit de reden zijn om samen met iemand te zijn bij wie je eigenlijk niet hoort.



Ik ben liever single dan eenzaam in een relatie.



Soms voelt het fijner om gewoon niet te praten.



Eenzaamheid is een herinnering hebben en er met niemand over praten.




Het is goed om te leren om alleen te zijn.
Niet iedereen blijft voor altijd.



Alleen zijn is niet hetzelfde als eenzaam zijn.



Soms vind ik het fijn om gewoon even alleen te zijn.



Eenzaamheid is niet alleen zijn. Het is het gevoel dat niemand om je geeft.



Je leven wordt beter als je erachter komt dat het beter is alleen te zijn dan mensen om je heen te hebben die eigenlijk niks om je geven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...