zaterdag 23 augustus 2014

Mooie en wijze spreuken over geluk (Nederlands) - 1

Mensen vragen zich weleens af: hoe word ik gelukkig of hoe word ik gelukkiger? En wat is geluk? De definitie van geluk is voor iedereen anders. Dit ligt helemaal aan iemand's verwachtingen, eisen, emotionele toestand en levensomstandigheden. Soms zit het je weleens tegen in je leven en kun je houvast hebben aan mooie en wijze spreuken om je op dat moment even ergens op te wijzen, aan te herinneren of ergens bewust van te maken. Ik weet voor mezelf dat mooie teksten en wijsheden mij op sommige momenten erdoor heen slepen of me laten inzien hoe het ook kan.

Op internet zijn heel veel mooie spreuken over geluk te vinden. Ik heb hier speciaal voor jou de beste en mooiste spreuken op een rijtje gezet. Deze plaatjes met wijze citaten over geluk heb ik gemaakt, zodat je deze kunt delen op Facebook, Twitter of Instagram. Je kunt ze natuurlijk ook via e-mail of Whatsapp doorsturen naar je geliefde, familie of vrienden. Gebruik de wijze teksten en quotes voor jezelf of maak er anderen blij mee. Soms heeft iemand net dat steuntje nodig.

Hoe kun je zo'n plaatje met wijze spreuken over geluk downloaden of opslaan? Dat gaat heel makkelijk en eenvoudig! Zit je achter de computer, dan klik je de afbeelding aan om uit te vergroten. Daarna klik je met je rechtermuisknop op het plaatje en kies je voor 'afbeelding opslaan als...'. Zit je op je tablet, iPad of smartphone? Dan kun je het plaatje een keer aantikken. Daarna het plaatje nog een keer aantikken waarbij je je vinger op het scherm houdt. Nu verschijnt er de mogelijkheid om het plaatje op te slaan. Veel plezier met het plaatsen van je geluksspreuk afbeelding op je Facebook, Twitter of Instagram. Natuurlijk kun je deze mooie plaatjes ook doorsturen via Whatsapp of e-mail naar iemand die net die positieve steun kan gebruiken.


Het leven hangt af van de kwaliteit van je gedachten.

mooie spreuken over geluk


Het ware geluk kost weinig. Als het duur is, is het niet van een goed soort.
 
wijze quotes over geluk


Geluk vind je pas wanneer je je weet vrij te maken van alles wat je afleidt.
 
mooie plaatjes voor facebook


De sleutel naar geluk zit in jezelf.
 
mooie teksten over geluk


Put het geluk nooit uit. De laatste emmer smaakt naar de bodem.
 
geluksspreuken met een mooie afbeelding


Er is geen weg naar het geluk, het geluk is de weg.
 
afbeelding geluk voor facebook


Het geluk vermenigvuldigt zich slechts wanneer je het met iemand deelt.
 
geluks spreuken voor facebook


Wie zich gelukkig voelt met het geluk van anderen, bezit een rijkdom zonder grenzen.
 
mooie en wijze teksten over geluk


Het geluk behoort aan hen, die aan zichzelf genoeg hebben.
 
oosterse wijsheden over gelukkig zijn


Deel je brood en het smaakt beter. Deel je geluk en het wordt groter.
 
nederlandse spreuken en citaten


Interesse in boeken over psychologie, boeken over voeding, boeken over gezondheid, boeken over alternatieve geneeswijzen, zelfhulp boeken of spirituele boeken?

Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...