woensdag 1 april 2015

Grappige plaatjes en leuke afbeeldingen (Engels) - 3

Sinds het internet bestaat, gaan leuke plaatjes en grappige foto's steeds sneller de wereld rond. Ging het een paar jaar geleden voornamelijk via e-mail, nu verspreiden de leuke plaatjes zich massaal via social media, media websites en forums. Denk bij social media aan Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr en Whatsapp. Media websites met leuke plaatjes en forums waar grappige foto's worden verspreid zijn volop te vinden op het web. Bijvoorbeeld Dumpert, 9Gag, Reddit, 4Chan etc. En zo heb je ook nog eens ontzettend veel Facebook pagina's met leuke plaatjes en grappige afbeeldingen.

Ben jij ook op zoek naar leuke foto's en grappige plaatjes voor Facebook of voor andere media? Wil je ook deze leuke plaatjes downloaden? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben namelijk de grappigste foto's en leukste plaatjes voor je verzameld. Op elke pagina staan de top 10 leukste plaatjes die je makkelijk kunt downloaden en delen via Facebook, Whatsapp, Instagram etc. Hiermee tover je niet alleen bij jezelf een glimlach op je gezicht, maar ook bij dat van anderen!

Hoe kun je zo'n leuk plaatje of grappige foto downloaden of opslaan? Dat gaat heel makkelijk en eenvoudig! Zit je achter de computer, dan klik je de afbeelding aan om uit te vergroten. Daarna klik je met je rechtermuisknop op het plaatje en kies je voor 'afbeelding opslaan als...'. Zit je op je tablet, iPad of smartphone? Dan kun je het plaatje een keer aantikken. Daarna het plaatje nog een keer aantikken waarbij je je vinger op het scherm houdt. Nu verschijnt er de mogelijkheid om de afbeelding op te slaan. Veel plezier met het plaatsen van je leuke plaatjes, grappige afbeeldingen en funny pics. Natuurlijk kun je deze grappige plaatjes ook doorsturen via Whatsapp of e-mail naar anderen.


Leuk plaatje over internet

grappige foto's


Grappige afbeelding over verschil man en vrouw

 leuke plaatjes


Grappige foto hoe mannen te laten verdwijnen
 
leuke foto's


Leuk plaatje over wc en telefoon
  
grappige plaatjes


Leuke foto over fitness
  
leuke afbeeldingen


Grappige afbeelding over verschil man en vrouw
  
grappige afbeeldingen


Leuk plaatje over man, vrouw en dier
  
funny pics


Grappige foto's over selfie
  
leuke plaatjes voor facebook


Leuke afbeelding van confetti doe het zelf pakket
  
grappige afbeelding voor twitter


Funny pic
  
leuke foto voor social media
Een goede powerbank kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je powerbank de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...