maandag 17 augustus 2015

Verborgen gezichten in voorwerpen - 1

Misschien heb je zelf weleens voorwerpen gezien waar je een gezicht in zag. Stiekem moet je dan lachen dat je zoiets ziet en misschien denk je wel dat je de enige bent. Niet dus! Heel veel mensen in de wereld zien dit en omdat iedereen tegenwoordig een smartphone heeft wordt er meteen een foto van gemaakt en op internet gezet. Ging dit een aantal jaren geleden voornamelijk via e-mail, nu verspreiden de leuke afbeeldingen zich massaal via social media, media websites en forums. Denk bij social media aan Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr en Whatsapp. Media websites met leuke plaatjes en forums waar grappige foto's worden verspreid zijn volop te vinden op het web. Bijvoorbeeld Dumpert, 9Gag, Reddit, 4Chan etc. En zo heb je ook nog eens ontzettend veel Facebook pagina's met leuke plaatjes en grappige afbeeldingen.

Ben jij ook op zoek naar zulke leuke foto's en grappige plaatjes voor Facebook of voor andere media? Wil je ook deze leuke plaatjes downloaden? Dan zit je hier goed! Ik heb namelijk de grappigste foto's en leukste plaatjes voor je verzameld. Op elke pagina staan de top 10 leukste plaatjes die je makkelijk kunt downloaden en delen via Facebook, Whatsapp, Instagram etc. Hiermee tover je niet alleen bij jezelf een glimlach op je gezicht, maar ook bij dat van anderen!

Hoe kun je zo'n leuk plaatje of grappige foto downloaden of opslaan? Dat gaat heel makkelijk en eenvoudig! Zit je achter de computer, dan klik je de afbeelding aan om uit te vergroten. Daarna klik je met je rechtermuisknop op het plaatje en kies je voor 'afbeelding opslaan als...'. Zit je op je tablet, iPad of smartphone? Dan kun je het plaatje een keer aantikken. Daarna het plaatje nog een keer aantikken waarbij je je vinger op het scherm houdt. Nu verschijnt er de mogelijkheid om de afbeelding op te slaan. Veel plezier met het plaatsen van je leuke plaatjes, grappige afbeeldingen en funny pics. Natuurlijk kun je deze grappige plaatjes ook doorsturen via Whatsapp of e-mail naar anderen.


Grappig cookiemonster gezicht plaatje - streetart

grappig plaatje voor facebook
Leuk plaatje met verborgen gezicht in schoonmaakkar
 
leuke afbeelding met gezicht
 

Leuk plaatje met gezicht in gebouw
 
verborgen gezicht in gebouw

 
Super grappig plaatje van gezicht in gordel
 
leuk plaatje voor social media
 

Leuk plaatje voor Facebook
 
grappige afbeelding van voorwerp dat op gezicht lijkt
 Leuk plaatje van verborgen gezicht in voorwerp
 
funny pic with face
 

Verborgen gezicht in fornuis
 
leuke afbeelding met verborgen gezicht
 

Leuk plaatje met verborgen gezicht in voorwerp
 
grappig plaatje met verborgen gezicht in voorwerp


Gezicht zichtbaar in jas
 
humor plaatje voor facebook
 
Jezelf of iemand anders verwennen met een lekker geurtje?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Bekijk op bol.com
Voorwerpen die op gezichten lijken
 
grappig plaatje met voorwerpen die op gezichten lijken

1 opmerking:

Anoniem zei

KOmen er nog meer grappige afbeeldingen online? Ze zijn zoooo leuk :))

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...