maandag 17 mei 2021

Nederlandse quotes - 54

 Als je op zoek bent naar afbeeldingen met Nederlandse quotes, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben hier namelijk duizenden plaatjes met quotes in het Nederlands speciaal voor jou! Je mag ze gratis met iedereen delen die je kent, bijvoorbeeld via Facebook, Instagram of Twitter. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon via mail of Whatsapp sturen. Zo hebben we bijvoorbeeld plaatjes met wijze spreuken, leuke plaatjes voor Whatsapp, grappige memes, plaatjes met geld quotes, afbeeldingen met leuke spreuken, leuke afbeeldingen om te delen, plaatjes met dieet quotes, leuke plaatjes voor Instagran, plaatjes met lieve goedemorgen quotes, leuke kerst plaatjes, plaatjes met mooie spreuken, afbeeldingen met motivatie spreuken, plaatjes met liefde teksten, leuke afbeeldingen om te versturen, goede voornemens plaatjes, afbeeldingen met geluk spreuken, leuke plaatjes voor Whatsapp, leuke verjaardag afbeeldingen, plaatjes met positieve spreuken, afbeeldingen met grappige spreuken en nog veel meer! Kom regelmatig terug op onze website, want we plaatsen elke week tientallen nieuwe plaatjes met leuke of wijze quotes. Have fun!


Thuiswerken is best wel leuk. Sowieso is de koffie lekkerder. Maar goed, misschien is alles wel lekkerder met alcohol erin.


2021 is al over 2 maanden. Jeetje, dit jaar ging langzaam, maar snel voorbij.


Tijdens een pandemie?! is zo'n mooi excuus om ergens onderuit te komen.


Sorry, ik kan helaas niet. Ik moet mijn eenhoorn uitlaten.


Best leuk, ontbijt op bed. Maar ik heb het toch liever op een bord.


Nadat je wekker is afgegaan nog even een paar minuutjes je ogen dichtdoen en dan 25 jaar later wakker worden, getrouwd, met 3 kinderen en een hond.


Wat voor soort boosheid heb jij?
1. Loopt weg
2. Blijft stil
3. Gooit alles kapot
4. Huilt
5. Lacht
6. Schreeuwt
7. Alles van hierboven


Als haar BH matcht met haar slip, wanneer je haar kleren uittrekt, dan was het niet jij die bepaalde dat jullie seks gingen hebben.


Netflix: ben je nog aan het kijken?
Ik: ja, totdat er een vaccin is.


Wat is jouw seksuele fantasie? Ik: iemand die een miljoen euro op mijn naakte lichaam gooit en me dan lekker met rust laat.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...