donderdag 16 oktober 2014

Grappige plaatjes en leuke afbeeldingen (Engels) - 1

Sinds het internet bestaat gaan grappige afbeeldingen en leuke plaatjes steeds sneller de wereld rond. Ging dit een aantal jaren geleden voornamelijk via e-mail, nu verspreiden de leuke foto's zich massaal via social media, media websites en forums. Denk bij social media aan Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr en Whatsapp. Media websites met leuke plaatjes en forums waar grappige foto's worden verspreid zijn volop te vinden op het web. Om zomaar eens wat voorbeelden te noemen: Dumpert, 9Gag, Reddit, 4Chan etc. En zo heb je ook nog eens vele Facebook pagina's met leuke plaatjes en funny pics.

Ben jij ook op zoek naar leuke foto's en grappige plaatjes voor Facebook of voor andere media? Dan ben je hier aan het goede adres! Ik heb namelijk de grappigste foto's en leukste plaatjes voor je verzameld. Op elke pagina staan de top 10 leukste plaatjes die je makkelijk kunt downloaden en delen via Facebook, Whatsapp, Instagram etc. Hiermee tover je niet alleen bij jezelf een glimlach op je gezicht, maar ook bij dat van anderen!

Hoe kun je zo'n leuk plaatje of grappige foto downloaden of opslaan? Dat gaat heel makkelijk en eenvoudig! Zit je achter de computer, dan klik je de afbeelding aan om uit te vergroten. Daarna klik je met je rechtermuisknop op het plaatje en kies je voor 'afbeelding opslaan als...'. Zit je op je tablet, iPad of smartphone? Dan kun je het plaatje een keer aantikken. Daarna het plaatje nog een keer aantikken waarbij je je vinger op het scherm houdt. Nu verschijnt er de mogelijkheid om de afbeelding op te slaan. Veel plezier met het plaatsen van je leuke plaatjes, grappige afbeeldingen en funny pics. Natuurlijk kun je deze grappige plaatjes ook doorsturen via Whatsapp of e-mail naar anderen.Leuke foto van hondje
 
grappige plaatjes downloaden


Grappig plaatje van druiven
 
leuke foto's met grappige teksten voor facebook


Leuke foto van panda beer
 
grappige foto's met leuke teksten


Leuke foto van baby
 
funny pics


Leuk plaatje over karma
 
leuke afbeeldingen voor facebookLeuke foto van tijger en kat
 
grappige plaatjes voor whatsapp


Humor afbeelding van wensfontein
 
leuke afbeeldingen voor facebook


Grappige foto van kindje en hond
 
funny pics for facebook


Grappig plaatje spinneweb
 
foto's met leuke teksten


Leuke foto van aap
 
funny memes


Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...