vrijdag 17 oktober 2014

Grappige plaatjes en leuke afbeeldingen (Engels) - 2

Sinds het web bestaat gaan leuke plaatjes en grappige foto's steeds sneller de wereld rond. Ging dit een aantal jaren geleden voornamelijk via e-mail, nu verspreiden de leuke afbeeldingen zich massaal via social media, media websites en forums. Denk bij social media aan Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr en Whatsapp. Media websites met leuke plaatjes en forums waar grappige foto's worden verspreid zijn volop te vinden op het web. Bijvoorbeeld Dumpert, 9Gag, Reddit, 4Chan etc. En zo heb je ook nog eens ontzettend veel Facebook pagina's met leuke plaatjes en grappige afbeeldingen.

Ben jij ook op zoek naar leuke foto's en grappige plaatjes voor Facebook of voor andere media? Wil je ook deze leuke plaatjes downloaden? Dan ben je hier aan het goede adres! Ik heb namelijk de grappigste foto's en leukste plaatjes voor je verzameld. Op elke pagina staan de top 10 leukste plaatjes die je makkelijk kunt downloaden en delen via Facebook, Whatsapp, Instagram etc. Hiermee tover je niet alleen bij jezelf een glimlach op je gezicht, maar ook bij dat van anderen!

Hoe kun je zo'n leuk plaatje of grappige foto downloaden of opslaan? Dat gaat heel makkelijk en eenvoudig! Zit je achter de computer, dan klik je de afbeelding aan om uit te vergroten. Daarna klik je met je rechtermuisknop op het plaatje en kies je voor 'afbeelding opslaan als...'. Zit je op je tablet, iPad of smartphone? Dan kun je het plaatje een keer aantikken. Daarna het plaatje nog een keer aantikken waarbij je je vinger op het scherm houdt. Nu verschijnt er de mogelijkheid om de afbeelding op te slaan. Veel plezier met het plaatsen van je leuke plaatjes, grappige afbeeldingen en funny pics. Natuurlijk kun je deze grappige plaatjes ook doorsturen via Whatsapp of e-mail naar anderen.Plaatje van beer met grappige tekst

leuke plaatjes downloaden


Fitness foto met leuke tekst
 
grappige foto's om te delen


Grappige foto van waarschuwing trap
 
leuke plaatjes voor facebook


Leuke foto van Nutella pot
 
top 10 leuke plaatjes


Humor afbeelding van Domino´s
 
grappige afbeeldingenGrappig plaatje van la
 
leuke foto's voor instagram


Leuke foto van hond en jaguar
 
grappige plaatjes voor whatsapp


Grappig plaatje van bord bij café
 
leuke plaatjes voor whatsapp


Leuke foto van Cornetto ijsje
 
leuke foto's met grappige teksten


Grappige tekst over control-z in real life
 
leuke plaatjes met humor teksten


Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...