donderdag 7 oktober 2021

Nederlandse quotes - 105

 Wanneer je op zoek bent naar plaatjes met spreuken of afbeeldingen met quotes, dan hoef je echt niet verder te zoeken. Want wij hebben hier namelijk duizenden plaatjes met Nederlandse spreuken, sepciaal voor jou! We hebben o.a. afbeeldingen met leuke spreuken, plaatjes met wijze spreuken, leuke felicitatie plaatjes, leuke plaatjes voor Instagramplaatjes met spreuken over pizza, afbeeldingen met motivatie spreuken, mooie Valentijn plaatjes, leuke plaatjes om te delen, plaatjes met spreuken over geld, leuke plaatjes voor Whatsapp, leuke plaatjes voor Facebook, plaatjes met liefde teksten, vrolijk Pasen plaatjes, afbeeldingen met vriendschap spreuken, leuke afbeeldingen om te versturen en nog veel meer! Je mag ze gratis downloaden en delen met iedereen die je kent. Heel veel plezier ermee!


Douchen duurt bij mij ongeveer 32 minuten. 30 minuten ben ik aan het staren en denk dan na over wat ik eigenlijk tijdens een discussie had moeten zeggen. 2 minuten heb ik daadwerkelijk nodig om me te wassen.

plaatjes met leuke spreuken

Je was toch helemaal klaar met hem? Ik: dat was 10 minuten geleden, hij is veranderd. Echt hoor.

leuke plaatjes voor facebook

Soms hebben 2 mensen een tijdje afstand nodig om te beseffen hoe hard ze elkaar nodig hebben?

plaatjes met wijze spreuken

Douchen duurt bij mij ongeveer 32 minuten. 30 minuten ben ik aan het staren en denk dan na over de zin van het leven. 2 minuten heb ik daadwerkelijk nodig om me te wassen.

leuke plaatjes voor instagram

Douchen duurt bij mij ongeveer 32 minuten. 30 minuten ben ik aan het staren en denk schieten de beste ideeen me te binnen. 2 minuten heb ik daadwerkelijk nodig om me te wassen.

leuke plaatjes voor whatsapp

Douchen duurt bij mij ongeveer 32 minuten. 30 minuten ben ik aan het staren en denk ik na over al mijn fouten in mijn leven. 2 minuten heb ik daadwerkelijk nodig om me te wassen.

afbeeldingen met leuke quotes

Ik ben een boek aan het schrijven over pubers. Het heet: ok, dan niet joh. Zoek het lekker zelf uit.

plaatjes met grappige spreuken

Ik ben niet onbeleefd, ik ben eerlijk.

plaatjes met wijze spreuken

Grappig dat sommige mensen denken dat ze me kennen.

plaatjes met mooie spreuken

Niemand ziet je pijn, je tranen of je verdriet. Ze zien enkel je fouten.

afbeeldingen met wijze teksten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...