zaterdag 18 december 2021

Nederlandse quotes - 144

 Welkom bij het plaatjes met spreuken paradijs! Waarom paradijs? Omdat wij hier duizenden afbeeldingen met spreuken hebben speciaal voor jou. Je mag ze gratis downloaden en delen met al je vrienden en familie. We hebben o.a. afbeeldingen met leuke spreuken, plaatjes met mooie spreuken, leuke plaatjes met kerstwensen, leuke afbeeldingen om te versturen, plaatjes met lieve goedemorgen quotes, leuke plaatjes voor Instagram, afbeeldingen met wijze uitspraken, leuke memes, leuke felicitatie plaatjes, plaatjes met grappige spreuken, nieuwjaar wens plaatjes, afbeeldingen met positieve spreuken, leuke plaatjes voor Facebook, plaatjes met tegelspreuken, plaatjes met muziek quotes, plaatjes met motivatie teksten, plaatjes met liefde spreuken, leuke plaatjes om te delenvrolijk Pasen plaatjes, leuke plaatjes voor Whatsapp, mooie Valentijn plaatjes, afbeeldingen met vriendschap teksten, plaatjes met geluk spreuken en nog veel meer! Kom regelmatig terug op onze website, want we vullen deze wekelijks aan met een hele hoop nieuwe plaatjes met spreuken. Have fun!


Mijn seksleven? Ik denk dat de pinquins in de dierentuin nog vaker val bil gaan.

leuke plaatjes om te delen

Ik heb een serieuze relatie. Er wordt al maanden niet meer gelachen.

plaatjes met relatie spreuken

Het meest gestuurde mailtje ter wereld is: sorry, nu met bijlage!

plaatjes met werk spreuken

Waarom nemen mensen met een chihuahua nog de moeite om er buiten mee rond te lopen? Koop gewoon een kattenbak, past makkelijk.

plaatjes met honden spreuken

Je weet dat je te lang op het toilet hebt zitten scrollen wanneer je benen slapen en je familie al een amber alert eruit heeft gestuurd.

afbeeldingen met grappige spreuken

Waarom kost het 2 uur om het een beetje warm te krijgen in bed en ben je binnen 2 minuten weer bevroren wanneer je naar het toilet gaat.

plaatjes met leuke spreuken

Wat vrouwen willen? Wij willen dat je ons op bed gooit en dat jij dan de was en de vaat wegwerkt terwijl wij een dutje doen.

leuke plaatjes voor facebook

Mijn seksleven? Ik denk dat de geitjes bij de kinderboerderij nog vaker van bil gaan.

leuke plaatjes om te versturen

Focus je niet op anderen, maar focus je op jezelf.

afbeeldingen met wijze spreuken

Falen mag altijd. Het is belangrijk dat je ervan leert.

plaatjes met motivatie teksten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...