vrijdag 18 maart 2022

Nederlandse quotes - 164

 Yes! Je hebt ons gevonden! Wij hebben hier duizenden plaatjes met quotes waar je doorheen kunt snuffelen en je mag ze nog gratis downloaden en delen met iedereen die je kent ook! We hebben voor ieder wat wils. Zo hebben we bijvoorbeeld afbeeldingen met leuke spreuken, plaatjes met wijze quotes, afbeeldingen met mooie spreuken, leuke valentijn afbeeldingen, plaatjes met liefde quotes, afbeeldingen met motivatie spreuken, leuke pasen plaatjes, mooie kerst afbeeldingen, plaatjes met positieve tekstenplaatjes met geld quotes, leuke plaatjes voor Facebook, afbeeldingen met chocolade quotes, plaatjes met goedemorgen quotes, leuke plaatjes voor Instagram, afbeeldingen met slaap lekker teksten, leuke plaatjes voor Whatsapp, leuke felicitatie plaatjes, leuke memes Nederlands, plaatjes met tegelspreuken en nog veel meer!



Het probleem met fruit is dat het inconsistent is. Soms zijn druiven heerlijk, soms zijn ze niet te vreten. Weet je wat wel altijd heerlijk zijn? Pepernoten.

plaatjes met leuke quotes

Ik word moe van mensen die klagen over hoge prijzen, zoals 12 euro voor een glas wijn, 10 euro om te parkeren of 5 euro voor het toilet. Niet tevreden met de prijzen? Kom dan niet meer bij mij op bezoek.

afbeeldingen met leuke spreuken

De liefde zal jou vinden. Moet ik mijn adres achterlaten? Want volgens mij zijn ze die kwijt.

plaatjes met liefde quotes

Ik weet niet wie dit moet horen, maar lieverd. Je kunt hem niet veranderen, laat het gaan.

afbeeldingen met wijze spreuken

Het probleem met fruit is dat het inconsistent is. Soms zijn druiven heerlijk, soms zijn ze niet te vreten. Weet je wat wel altijd heerlijk zijn? Chocolade letters.

leuke plaatjes voor instagram

Ik haat het wanneer ik dingen verlies op mijn werk, bijvoorbeeld mijn favoriete pen of de wil om te leven.

leuke plaatjes voor facebook

Het probleem met fruit is dat het inconsistent is. Soms zijn druiven heerlijk, soms zijn ze niet te vreten. Weet je wat wel altijd heerlijk zijn? Kipnuggets.

leuke plaatjes om te delen

Verslaafd worden aan ijskoffie was misschien wel de meest dure beslissing die ik ooit heb gemaakt.

leuke plaatjes om te sturen

Het probleem met fruit is dat het inconsistent is. Soms zijn druiven heerlijk, soms zijn ze niet te vreten. Weet je wat wel altijd heerlijk zijn? Doritos.

afbeeldingen met grappige quotes

Het probleem met fruit is dat het inconsistent is. Soms zijn druiven heerlijk, soms zijn ze niet te vreten. Weet je wat wel altijd heerlijk zijn? Repen chocola.

plaatjes met humor teksten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...