woensdag 21 september 2022

Nederlandse quotes - 193

Ben je op zoek naar meer plaatjes om te delen? Bij ons heb je de keus uit duizenden afbeeldingen met Nederlandse quotes die je gratis mag downloaden en delen met iedereen die je kent. Onze tip! Breng regelmatig een bezoekje aan onze website, want we vullen deze iedere week aan met heel veel nieuwe afbeeldingen.

Wat voor plaatjes hebben wij allemaal? Eigenlijk teveel om op te noemen, maar denk eens bijvoorbeeld aan plaatjes met wijze teksten, afbeeldingen met leuke quotes, plaatjes met liefde spreuken, plaatjes met mooie spreuken, afbeeldingen met motivatie teksten, afbeeldingen met tegelspreuken, plaatjes met positieve spreuken, afbeeldingen met wijze Boedha spreuken, plaatjes met goede quotes, plaatjes met teksten over eenzaamheid, plaatjes met leuke Halloween spreuken, afbeeldingen met spreuken over vriendschap, leuke verjaardags plaatjes om te sturen en nog veel meer.

Maar we hebben bijvoorbeeld ook plaatjes met spreuken over eten, leuke afbeeldingen om te delen, leuke plaatjes voor Whatsapp, plaatjes met dieet spreuken, afbeeldingen met spreuken over geld, afbeeldingen met school quotes, leuke plaatjes voor Instagram, plaatjes met spreuken over shoppen, afbeeldingen met koffie spreuken, plaatjes met leuke wijn spreuken, leuke plaatjes voor Facebook, leuke kerst afbeeldingen, plaatjes met oud en nieuw wensen, leuke plaatjes voor Pasen en nog heel veel meer!


Wanneer je hierin bent getagd, mag je deze maand geen alcohol meer drinken.

plaatjes met leuke spreuken

Stilte is het beste antwoord op een idioot.

plaatjes met wijze quotes

De liefste meisjes hebben de letter S in hun naam.

leuke plaatjes voor instagram

Stoute meisjes hebben de letter A in hun naam.

leuke plaatjes om te delen

Tag jouw bijrijder! Je mag hier maar 50 he? Hij kan al naar z'n 4 hoor. Kijk uit, die auto remt. Dat was een drempel. Pas op, stoeprand.

plaatjes met grappige spreuken

Wanneer je mij met een fles water ziet, zit er waarschijnlijk wodka in.

plaatjes met wodka spreuken

De zon schijnt heerlijk en het is bijna lente. Toch kom ik nog overal eikels tegen.

leuke plaatjes voor instagram

Ik kan altijd genieten van de mooie kleurtjes in de lucht.

plaatjes met mooie spreuken

Heb een relatie met iemand die volwassen genoeg is om te zeggen 'laten we dit oplossen'. In plaats van iemand die alleen maar hints geeft, kinderachtig doet en je negeert.

plaatjes met relatie spreuken

Iemand pijn doen is soms net zo makkelijk als het gooien van een steen in de oceaan. Heb je ednig idee hoe ver die steen naar beneden kan gaan?

plaatjes met wijze quotes


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...