woensdag 7 september 2022

Nederlandse quotes - 189

Je hebt het plaatjes met spreuken paradijs ontdekt! Nu hoef je nooit meer naar verschillende websites te gaan voor je dagelijkse hoeveelheid plaatjes, maar nu kun je deze allemaal heel handig op één plek downloaden en daarna delen met iedereen die je kent. We voegen ook wekelijks tientallen nieuwe plaatjes met quotes toe, dus ons advies is om regelmatig onze website te bezoeken, zodat je niks mist!

We hebben hier voor iedereen afbeeldingen met spreuken voor alle momenten in je leven. Zoek je misschien plaatjes met positieve quotes die je door een bepaalde periode heen kunnen slepen? Dan hebben wij duizenden afbeeldingen met motivatie spreuken, plaatjes met dieet quotes, afbeeldingen met wijze spreuken, plaatjes met spreuken over verdriet, afbeeldingen met liefde quotes, afbeeldingen met mooie spreuken, plaatjes met opvoed quotes, afbeeldingen met geld spreuken, plaatjes met spreuken over muziek, afbeeldingen met tegelspreuken, plaatjes met vriendschap quotes, afbeeldingen met goede quotes, afbeeldingen met vertrouwen quotes, plaatjes met spreuken over alleen zijn en nog veel meer.

Maar we hebben natuurlijk ook plaatjes met spreuken voor de wat minder serieuze en vrolijkere momenten in je leven zoals verjaardag plaatjes om te sturen, plaatjes met chocolade quotes, leuke plaatjes voor Facebook, afbeeldingen met vakantie spreuken, leuke Nederlandse memes, leuke plaatjes om te sturen, leuke Valentijn plaatjes om te sturen, mooie kerst plaatjes om te delen, leuke plaatjes voor Whatsapp, vrolijke Pasen plaatjes, plaatjes met leuke wijn quotes, leuke plaatjes voor Instagram, afbeeldingen met koffie quotes en nog veel meer. Heel veel plezier ermee!


Mannen: ik zal er altijd voor je zijn als je een schouder nodig hebtom uit te huilen. De schouder: een aubergine emoji.


Goedemorgen! Vergeet vandaag niet om genoeg water te drinken en je met je eigen zaken te bemoeien.



Design en lifestyleDesign en lifestyle

Kleine kinderen willen graag zelfstandig zijn wanneer je ergens te laat voor bent.


Ik was zo dronken dat ik de bus naar huis heb genomen. Lijkt misschien niks, maar ik had nog nooit eerder een bus bestuurd.


Doe waar je gelukkig van wordt.


Wanneer je voor hun tijd en aandacht moet vechten, verdoe je waarschijnlijk je eigen tijd.


Wees blij voor anderen. Jouw tijd komt ook nog wel.


Ik heb net een afspraak gemaakt met de oogarts. Snap namelijk niet wat ik in jou zag.


Zij: waarom zijn mannen alleen maar 3 weken aardig tegen je? Ik: dat is het einde van de gratis proefperiode.


Leer van je gemaakte fouten, anders blijf je ze herhalen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...